Facebook

Twitter

Monday 22 December 2014

Στην Γαλάτα με στόχο τα ημιτελικά… (Αετός Σολέας – ΑΠΟΕΛ, 20:30)


Στην Γαλάτα ταξιδεύει σήμερα η ομάδα φούτσαλ του Σωματείου μας φιλοξενούμενη του Αετού Σολέας στο πλαίσιο της νοκ άουτ προημιτελικής αναμέτρησης για τον θεσμό του κυπέλλου.

Στόχος μας δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού με την ομάδα μας να έχει μεγάλο στόχο την διατήρηση των κεκτημένων.

Η διαφορά δυναμικότητας δεν παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιους αγώνες γι’ αυτό και η ομάδα μας εάν θέλει να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού θα πρέπει να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα της Σολέας έδειξε στους τελευταίους αγώνες πως διαθέτει ικανό σύνολο ικανό να σου κάνει την ζημιά με την τεχνική μας να έχει ήδη προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες μας για τον αποψινό αγώνα.

Πέραν του τραυματία Χρίστου Χριστοδούλου η ομάδα μας δεν αντιμετώπιζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα με τον Κύπριο διεθνή να βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και με το νέο έτος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:30 και ζωντανή κάλυψη του αγώνα θα υπάρχει μέσω των λογαριασμών του Σωματείου μας σε Facebook και Twitter.

apoel.com.cy

ΑΠΟΕΛ Fans TV