Facebook

Twitter

Friday 19 December 2014

Μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή!!! Τεράστια νίκη με ανατροπή! (ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 6-4)


Τεράστια νίκη η οποία κρατά την ομάδα μας στο παιχνίδι του τίτλου πέτυχαν οι φουτσαλιστές μας οι οποίοι επικράτησαν δύσκολα στο Λευκόθεο με 6-4 της Ανόρθωσης και διατηρήθηκαν στο -6 από την κορυφή.


Η ομάδα μας βρέθηκε στο 27ο λεπτό του αγώνα πίσω στο σκορ με 3-1 και με καρδιά πρωταθλητή κατάφερε 4 λεπτά πριν το φινάλε να κάνει την ολική ανατροπή κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα και τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

Η πίεση του -6, το άγχος από την ήττα στο Παραλίμνι και η δυσκολία του αγώνα επηρέασαν την ομάδα η οποία όμως με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά απέδειξε στο παρκέ γιατί θεωρείται η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο στο άθλημα του φούτσαλ.

Δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχε δοκάρι με τον Leo, πέτυχε 6 πανέμορφα γκολ ενώ το σκορ και η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετικό εάν και ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης δεν βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα.

Στυλιανού, Ιακώβου, Leo, Κουλουμπρής, Johny και Τουμαζής σκόραραν για την ομάδα μας.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Άθω Ευρυπίδου ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις του τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε την ομάδα μας στο παιχνίδι δείχνοντας στους συμπαίκτες του τον δρόμο προς τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι με τον Αετό Σολέας την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στην Γαλάτα στο πλαίσιο του προημιτελικού αγώνα κυπέλλου (νοκ –άουτ παιχνίδι). Αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας για το 2014.


apoel.com.cy

ΑΠΟΕΛ Fans TV