Facebook

Twitter

Tuesday 30 December 2014

Χ. Προύντζος: «Η παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει λύσει τα οικονομικά προβλήματα σε βάθος χρόνου»


Σε όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Χαράλαμπος Προύντζος, μιλώντας στον Super Sport FM.

Για τον Νταμπίζα...

«Από τη συζήτηση που έγινε , άφησε θετικές εντυπώσεις. Θα τεθεί το θέμα στη συνεδρία και θα πάρουμε την απόφαση μας».

Για τους πολλούς τραυματισμούς...

«Είναι ένα ζήτημα που κάπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως το προσεγγίζουμε. Ούτε οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ευχαριστημένοι όταν χάνουν αγώνες της ομάδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον αριθμό των αγώνων που δίνουμε αλλά κυρίως και την ένταση των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι τέτοια η διαφορά του Τσάμπιονς Λιγκ με το κυπριακό πρωτάθλημα και είναι δύσκολο να την αντιληφθούμε. Το δ.σ. δεν είναι ειδικό για τα θέματα τραυματισμών. Πρέπει να σταματήσει αυτή η υπερβολική συζήτηση για τους τραυματισμούς. Για αυτό επιλέξαμε να ενισχύσουμε επιστημονικά την ομάδα».

Για την ενίσχυση...

«Θα είναι λίγες οι μεταγραφικές κινήσεις που ενδεχομένως θα γίνουν από την ομάδα μας. Δεν πρόκειται να εξαντλήσουμε τον μέγιστο αριθμό κινήσεων που δικαιούμαστε. Αν προκύψει κάτι που θα είναι μέσα στις οικονομικές και αγωνιστικές παραμέτρους που έχουμε θέσει και αν από την άλλη η αποδέσμευση του όποιου ποδοσφαιριστή κριθεί από τη διοίκηση σε λογικά οικονομικά πλαίσια, θα προσχωρήσουμε. Ίσως κάποια πράγματα κριθούν από τα χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή. Πρέπει να είναι ένας παίκτης που να μαρκάρει καλά και να μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας».

Για τη διάσκεψη που θα αφορά τον απολογισμό της διοίκησης...

«Θέλουμε να βλέπουμε τα περιθώρια βελτίωσης. Θα γίνουν κάποιες εξαγγελίες, όμως δεν είναι ο χρόνος για μεγαλόστομες δηλώσεις. Η παρουσία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει λύσει τα οικονομικά προβλήματα σε βάθος χρόνου. Ναι μεν, το ΑΠΟΕΛ είναι υγιής και φερέγγυος οργανισμός που πληρώνει στην ώρα και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, όμως δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα μας σε βάθος χρόνου για να κάνουμε τεράστια πλάνα για το μέλλον. Για να γίνει αυτό, για να έχουμε ουσιαστική οικονομική ανάκαμψη της εταιρείας θα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους».

sport-fm.com.cy

ΑΠΟΕΛ Fans TV